Hirdetés

Jövő héten ingyenes Raccoon City DLC

|

Egészen pontosan keddren kerül fel a Live-ra és a PSN-re az ingyenes csomag.

Hirdetés

A Capcom nem adja fel. A harmatgyenge kritikák (egy újságíró odáig ment hogy kijelentette: egy aktuális zombiinvázió kevésbé lett volna tragikus), és a meglepően jó eladások (egy kimutatás szerint mindkét konzolverzióból eladtak vagy 300.000 darabot) után lassan beindul a DLC áradat.

Az első csomag amolyan mézesmadzag lesz, hét teljesen új küldetéssel és négy versus mód térképpel, teljesen ingyen. 

Akinek ez nem lenne elég az az elkövetkezendő hetekben megvásárolhat hat újabb pályát és további térképeket kapunk a Resident Evil: Operation Raccoon City-hez.

A hírre a játék vásárlói közül sokan arra biztatták a Capcom-ot, hogy inkább a játékban maradt hibák javítására koncentráljon, a DLC-k ráérnek később. Nem tisztem megítélni a játékot, az áprilisi GameStarban ezt megteszi helyettem HP kolléga, érdemes lesz elolvasni az ő véleményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)