Hirdetés

Jövő héten jön a The Darkness 2 demója

|

Több fázisban próbálhatjuk ki a képregény alapjn készült horrorjáték folytatását.

Hirdetés

A Digital Extremes műhelyében készülő The Darkness II az eddig látott képek és videók alapján remek szórakozásnak ígérkezik.

Az első demó január 17-én jelenik meg, és csak az Xbox Live Gold előfizetőinek lesz elérhető. Ezt követi január 24-én a mindenki számára elérhető Xbox Live-os és a Steamen megjelenő PC-s verzió, valamint az elsőként csak Észak-Amerikában elérhető PlayStation Network kiadás, majd végül január 25-én a világ többi PlayStation 3 játékosa is belekóstolhat a mókába. A The Darkness 2 teljes verziója február tizedikén jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és minannyiunk örömére PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)