Hirdetés

Jövő héten megtudjuk, mit tartogat a Tomb Raider és a Life is Strange jövője

|

Digitális bemutatót tart a Square Enix, lesz miről mesélniük a 40 perces műsorban.

Hirdetés

Ha már megjelenések nincsenek, bejelentések legalább vannak: nemrég a Sony tartott egy rövid State of Play bemutatót, a Nintendo pokémonos újdonságoknak szentelt egy műsort, ma az xboxosok ülnek össze egy beszélgetésre a Bethesda jövője kapcsán, március 18-án este 7-től pedig a Square Enix Presents miatt lesz érdemes figyelni.

A kiadó egy 40 percesre tervezett műsor keretében jelent be mindenfélét, egyebek mellett a következő Life is Strange játékot, főszerepben egy új karakterrel, aki eddig nem látott, izgalmas, természetfeletti erővel rendelkezik.

Hirdetés

Bejelentenek továbbá valamit az idén 25 éves Tomb Raider kapcsán is - a legvalószínűbb, hogy a korábban kiszivárgott Definitive Survivor Trilogy lesz a középpontban, de már egy teljes értékű folytatást sem bánnánk. Lesz még egy új mobiljáték a Hitman Go és a Lara Croft Go csapatától, szóba kerül az Outriders, a Marvel's Avengers, a Balan Wonderworld és a Just Cause Mobile, de a Final Fantasy VII és XVI kapcsán nem számíthatunk semmire.

Az adást YouTube-on és Twitchen lehet majd követni, de mi is beszámolunk mindenről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)