Hirdetés

Jövőre bárki készíthet majd tartalmakat a The Witcher 3: Wild Hunthoz

|

A CD Projekt RED nyolc éve megjelent szerepjátéka komoly modtámogatást kap.

Hirdetés

Elképesztő belegondolni, hogy 2015-ben jelent meg a CD Projekt RED díjnyertes RPG-je, a The Witcher 3: Wild Hunt, amellyel a fejlesztőcsapat a műfaj egyik legjobbját teremtette meg, méltó adaptációt készítve Andrzej Sapkowski univerzumából (és már formálódik a háttérben egy új saga első felvonása, egy spin-off, valamint az első The Witcher remake-je is, szóval nincs megállás). 

A stúdió azóta sem engedte el a szerepjáték kezét, 2022 végén például megérkezett a hivatalos next-gen frissítés, aminek köszönhetően a The Witcher 3 még jobban, szeppen, kibővítve futhatott PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en - noha nem volt zökkenőmentes az indulás

Hirdetés

Ezzel azonban még nem ért véget a The Witcher 3: Wild Hunt támogatása. A hivatalos The Witcher Twitter/X-fiók jelentette be, hogy jövőre megkapjuk a hivatalos modszerkesztőt, amely lehetővé teszi majd, hogy bármelyik játékos saját élményeket teremtsen a játékban, teljesen új dolgokat hozva létre, vagy a már meglévő küldetéseket és tartalmakat módosítva. 

A modszerkesztőt 2024 folyamán tervezik kiadni és teljesen ingyenes lesz. További információkat majd jövőre osztanak meg velünk, azt viszont már most biztossá vált, hogy az eszköz csak PC-re lesz elérhető, konzolokra nem - ezt a csapat erősítette meg egy felhasználó kérdésére válaszolva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)