Hirdetés

Jövőre érkezhet a Metal Gear Solid 5?

|

Egy japán, üzleti befektetésekkel foglalkozó cég azt állítja, hogy akár már jövőre megjelenhet a Metal Gear Solid ötödik része.

Hirdetés

A Nomura Securities meg van róla győződve, hogy a Konami 2014-es üzleti évében meg fogja jelentetni a sokak által messiásként várt Metal Gear Solid franchise ötödik fejezetét.

Ha a Nomura értesülései bizonyítottá válnak, akkor arra kell számítanunk, hogy a 2014-es üzleti évben, tehát 2013 áprilisa és 2014 májusa között Solid Snake visszatér, még ha tolókocsiban is kell megküzdenie ellenfeleivel. Arról, hogy a Nomura milyen források alapján jutott az elhangzott értékes információkhoz, arról nincsen tudomásunk, ezért érdemes a fent leírtakat pletykaként kezelnünk.

A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de biztosak vagyunk benne, hogy Hideo Kojima a háttérben valamin nagyon munkálkodik és nem lennénk meglepve, ha a Metal Gear Solid 5 lenne az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)