Hirdetés

Jövőre érkezik az új Xbox 360!

|

Most már hivatalos, jövőre bemutatkozik a mozgásérzékelő technológiával kibővített Xbox 360.

Hirdetés

Kisebb káosz alakult ki a Microsoft új mozgásérzékelésre támaszkodó technológiája (Project Natal) és a következő generációs Xbox játékkonzol körül.



Miközben egyesek fennen hangoztatják, hogy egy, legfeljebb két éven belül bemutatkozik a konzolok új generációja, mások ezt határozottan cáfolják, és - részben a válsággal indokolva - a vártnál hosszabb élettartamot jósolnak. A még nem teljesen kiforrott Natal számára a Microsoft brutális marketinghadjárat keltette hátszelet kíván biztosítani, amit az elmúlt hetekben napvilágot látott ellentmondásos információkkal kezdett el.



Lássuk a tényeket: Steve Ballmer, a redmondi óriás CEO-ja a The Executive's Club of Chicago tegnap esti rendezvényén árulta el, hogy 2010-ben, azaz jövőre kerül az üzletek polcaira az új Xbox 360 (nem Xbox 720, és nem egy next-gen konzol), ami már magában foglalja a mozgás- és hangérzékelésre képes technológiát, kezelőfelülete pedig Ballmer megfogalmazása szerint "természetes" lesz. Arról még nem szól a fáma, hogy egyéb módosításokat (proci, gpu, memória, tárkapacitás, blu-ray, stb.) is eszközölnek-e az új készüléken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)