Hirdetés

Jövőre láthatunk videót a Tekken x Street Fighterből

|

Katsuhiro Harada igen szűkszavúan nyilatkozott Twitteren a Tekken x Street Fighterről.

Hirdetés

Mint az köztudott, az elkövetkezendő két évben két játékot is láthatunk, melyekben a Street Fighter és a Tekken világának harcosai csapnak össze.

Jövő év elején a Capcom műhelyében készülő Street Fighter x Tekkent, 2013-ban pedig a Tekken x Street Fightert próbálhatjuk ki. A két játék között nagyjából annyi a különbség, hogy előbbit a Capcom, utóbbit a Namco Bandai fejleszti saját stílusában. Mivel a Tekken x Street Fighter megjelenése még odébb van, mindössze annyit tudunk róla, hogy Ryu és Jin biztosan benne lesz. Katsuhiro Harada Twitteren annyit válaszolt az első videó megjelenésével kapcsolatos kérdésre, hogy "jövőre". Addig meg játszhatunk a másikkal, méghozzá PC-n, Xbox 360-on, PlayStation 3-on és PlayStation Vitán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)