Hirdetés

Jövőre visszatérhet a Verdansk a Call of Duty: Warzone-ba?

|

Egyes információk alapján úgy tűnik, hogy jövő év végén visszatérhet a Call of Duty: Warzone eredeti térképe, a Verdansk.

Hirdetés

Hiába kapott rendkívül rossz értékeléseket a Call of Duty: Modern Warfare 3 és bármennyire is ostorozza a sajtót az Activision amiatt, ahogy a csapataival bánik, a Warzone szekere továbbra is köszi szépen, nagyon jól megy és már most elkezdődött a spekuláció, hogy milyen tartalmak érkezhetnek a battle royale játékba az elkövetkező évben.

A játék ugye szezonálisan vezet be új mapokat a játékba (jelenleg az Urzikstan a játék legújabb térképe), azonban az Insider Gaming egy titokzatos forrásból úgy értesült, hogy jövő év végén visszatérhet a Verdansk, amiről rajongók biztosan tudják, hogy a játék eredeti pályája volt.

Hirdetés

A Verdansknak persze több változata is volt és egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik variáció érkezik majd, de egy forrás szerint egy olyan szezonról van szó, ami nagy favoritnak számított a játékosok körében.

Nem csak a Warzone, hanem az éves Call of Duty megjelenés kapcsán is felreppentek pletykák, a WindowsCentral ugyanis azt állítja, hogy a 2024-es játék az öbölháborút veszi majd alapul és ha minden igaz, a sorozat tendenciáival szembe fordulva 4 év fejlesztés után jelenhet meg. Ez most különösen releváns, hiszen a Modern Warfare 3-at sok kritika érte azért, amiért nagyon rövid idő alatt próbálták meg összedobni, ami a legtöbb kritikus szerint érződött is a végeredményen.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)