Hirdetés

Joy Ride Turbo, ezúttal Kinect nélkül

|

Hagyományos módon irányítható árkád versenyjátékkal jelentkeznek a Kinect Joy Ride fejlesztői.

Hirdetés

Xbox 360-ra, egészen pontosan XBLA-ra érkezik néhány héten belül a Joy Ride Turbo. A BigPark stúdió alkotása első ránézésre kísértetiesen hasonlít a Kinect Joy Ride-ra, ám ezúttal a mozgásérzékelő szenzor használata helyett kontrollert kell ragadnunk, ha első helyen szeretnénk célba érni.



A hosszú távú szavatosság érdekében nem csak egyedül (egy konzolon 2-4, online 2-8 fő) fedezhetjük fel magunknak a 42 választható járgány valamelyikének volánja mögött ülve az olyan játékmódokat, mint a Stunt Park, amiben hajmeresztő ugratások és trükkök végrehajtásával állhatunk a dobogó legfelső fokára. A Battle Race, a Pro Race és a Time Trial módokban a sebesség számít, de a lökdösődés, a rakéták, az aknák és más meglepetések használata is megengedett a győzelem érdekében.

Még nagy a barátság


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)