Hirdetés

Újra él az Atari.com

|

Az Atari újraindította honlapját, melyről mostmár közvetlenül vásárolhatunk játékokat, valamint néhány ingyenes játékot is találhatunk a kínálatban.

Hirdetés

Az Atari.com sok dolgot nyújt a fejlesztő kedvelői számára: első kézből informálódhatunk a friss valamint jövőbeli megjelenésekről, dobozos, valamint digitális formában is vásárolhatunk játékokat, illetve sok más egyéb mellett ingyenesen tölthetünk le Atari 2600 klasszikusokat, mint például az Asteroids, az Adventure, a Battlezone, a Crystal Castles, a Lunar Lander vagy a Yars Revenge. Minden játékhoz külön ranglista is dukál, szóval lehet versenyezni a világ minden pontjáról játszó játékosok ellen.

Ez még nem minden, hiszen az Atari CEO-ja, Jim Wilson állítása szerint az oldal időről időre sok-sok újdonsággal fog frissülni, melynek eredményeképpen sokkal játékosközpontúbb honlapot sikerül kialakítani. Várjuk szeretettel, addig ti pedig nyomassatok zúzni a fenti klasszikusokat, hogy művelődjetek is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)