Hirdetés

Újra feltűnt Duke Nukem

|

Egy kissé semmitmondó screenshoton újra feltűnt a játékvilág talán legnagyobb port kavart főhőse, Duke Nukem.

Hirdetés

Az ítéletet, hogy ez is egy újabb etetés a 3D Realms részéről, vagy esetleg a másik titokzatos Duke projekt egy pillanatát láthatjuk az interneten most megjelent screenshoton, mindenki maga döntse el.


Az ominózus kép maga Duke Nukem Facebook oldalán jelent meg D-Day címmel, amibe némi logikát beleölve talán Duke Day, vagy valami hasonló jelentéssel bírhat, a partraszállás analógiájára. A helyszín a Duke 3D-ből is jól ismert stadion, és az ott ácsorgó szörny is valószínűleg az, akivel tizenakárhány évvel ez előtt már összefutottunk ugyanitt.


Ez egyszeri játékos ilyenkor több lehetőség közül is választhat. Megeshet, hogy megint a 3D Realms keze van a dologban, és még mindig arra a hajóra próbálnak felkapaszkodni, ami nekik már régen elment. A másik -és szerintem esélyesebb- opció, hogy a botrány kirobbanásakor megszellőztetett másik játék, a Duke Begins egyik jelenete látható a képen. Ennek fejlesztéséért egyébként a mára befutott, Brothers in Arms és Borderlands címeket jegyző Gearbox felel, a várható megjelenés pedig valamikor 2010 közepe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)