Hirdetés

Újra lesznek demók a WiiWare-en

|

A Nintendo ma jelentette be, hogy újra lehetőség nyílik arra, hogy a játékosok a megjelenés előtt kipróbáljanak játékokat.

Hirdetés

A szolgáltatásnak köszönhetően a játékosok WiiWare-ről tölthetnek le demókat a teljes játékok megjelenése előtt. Ilyen próbálkozást már láthattunk tavaly november és idén február között, azonban valamiért akkor megszünt a demók letöltésének lehetősége.

A Nintendo állítása szerint ezek a "kóstolók" csak bizonyos ideig lesznek elérhetőek, ezzel biztosítva, hogy a felhozatal mindig friss legyen, és a játékosoknak változatos és szórakoztató élményt nyújtsanak. Az első demók péntektől lesznek elérhetőek, és a következő játékokat lehet majd kipróbálni: Furry Legends, Jett Rocket, ThruSpace illetve Zombie Panic in Wonderland. A demókat a Wii Shop Channelből lehet letölteni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)