Hirdetés

Újra talpon az Infinity Ward

|

A Vivendi elnök-vezérigazgatója elégedett azzal, ahogyan talpra állították a széthullott fejlesztőcsapatot.

Hirdetés

Az utóbbi néhány hónapban már nem cikkezett róla olyan sűrűn a sajtó, ám az év első felében szinte napi rendszerességgel bukkantak fel újabb és újabb részletek az Infinity Ward alapítói és az Activision Blizzard vezetősége között feszülő ellentét kapcsán.

Az adok-kapokba még az EA is belefolyt, miután szárnyai alá vette a Jason West és Vince Zampella által létrehozott Respawn Entertainment gárdáját. A megroppant, kemény magját elvesztő Infinity Ward több hónapig tartó létszámbővítés után ismét bevetésre kész, nyilatkozta Jean-Bernard Lévy, a Vivendi elnök-vezérigazgatója. Hogy mégis hogy jön ide a Vivendi? Talán emlékeztek rá, hogy 2008-ban olvadt össze a telekommunikációs multi játékrészlege, a Vivendi Universal Games és az Activision. Ennek eredményeként született meg az Activision Blizzard, melynek főrészvényese a Vivendi.



Lévy úr boldog, a részvényesek szintén, ráadásul szerinte a Treyarch nem csak önmagát múlta felül a Call of Duty: Black Ops játékkal, hanem egyszer, s mindenkorra kibújt az Infinity Ward árnyékából. Ezen felül még náluk van a Sledgehammer Games is, élükön a Dead Space vezető tervezőivel. Lévy úr abbéli meggyőződésének is hangot adott, hogy a Call of Duty franchise jövője biztosított. A Call of Duty: Black Ops öt nap alatt összehozott 650 millió dolláros bevétele önmagáért beszél.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)