Hirdetés

Ju-On: The Grudge - Európában is megjelenik

|

Európában októberre időzítették a Takashi Shimizu rendezésében 1999-ben megjelent Ju-On horrorfilm játékadaptációját.

Hirdetés

Hetekkel korábban legnagyobb örömünkre megdobtak bennünket a Ju-On: The Grudge bemutatkozó videójával, melyben néhány jelenet erejéig a japán illetőségű Feelplus fejlesztői betekintést engedélyeztek játékmenetébe. Félelmetes hangulatáról és környezetéről a Ju-On szériát megálmodó Takashi Shimizu gondoskodik.

Közreműködésével beilleszkedhetünk a Yamada családba, melynek minden egyes képviselője kénytelen szembenézni a saját kislányuk miatt véletlenül elszabadult átokkal. Sötét helyszínekből és hirtelen előbukkanó szellemképekből, ártatlan kislányokból természetesen nem szenved hiányt a Ju-On: The Grudge játékadaptáció. Amennyiben kötélidegekkel rendelkezünk és horrorfilmeken, illetve játékokon edződtünk, felkérhetjük kispajtásunkat, hogy a plusz Wiimote kontrollerrel rémisztő effektekkel élénkítse kalandjainkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)