Hirdetés

Ju-On: The Grudge - októberben érkezik

|

A Ju-On: The Grudge megjelenési dátumot kapott. Már előre félek.

Hirdetés

Aki látta az 1999-es eredeti Átok című filmet, az valószínűleg nagyon jót parázott rajta. Rá tíz évre játék készül belőle, amit a Nintendo Wii tulajdonosok kapnak kézhez, mégpedig október tizenharmadikán.

A Ju-On: The Grudge-ban egy elátkozott házban kell járkálnunk, és egyetlen fegyvernek látszó tárgyunk egy elemlámpa. Bizony, se több, se kevesebb. Természetesen ha van elemlámpánk, akkor azt használnunk is kell, mondjuk célszerű világításra, ugyanis az egész házban nem lesz lámpa. Ejnye-ejnye, az áramszolgáltatók már csak ilyenek. Gyorsan kell mozognunk, ugyanis a lámpa elemmel működik, ami annak rendje és módja szerint merül is. Durva lesz az biztos, aztán majd meglátjuk, mennyire kell ez az embereknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)