Hirdetés

Jubileumi díjátadó gálára készül a Viva zenecsatorna

|

Tíz éves születésnapját ünnepli a magyar könnyűzenei élet egyik legrangosabb díjátadó eseménye

Hirdetés

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Viva Comet díjátadó gálát, ami a szervezők szerint minden eddiginél nagyobb durranásnak ígérkezik.

A május 4-én megrendezésre került sajtótájékoztatón a szervezők bejelentették, hogy minden eddiginél nagyon műsorral, látvánnyal, és még annál több meglepetéssel készülnek az ország egyik legnagyobb zenei díjkiosztó gálájára.

Mint minden évben, idén is lesz sztárvendég, aki nem más mint a Cascada nevű német formáció, nekik egyik legnagyobb slágerük az „Evacuate the Dancefloor” több országban is a slágerlisták dobogós helyeit ostromolta.

A 10-ik születésnap alkalmából Rakonczai Viktor egy külön dallal készül a díjátadóra, ami a „Ha a zene szól” címet viseli majd és majd olyan zenészek fogják közösen előadni, akik már birtokolnak minimum egy zöld-narancssárga gömböt.

Idén öt kategória került bejelentésre: legjobb női előadó, legjobb férfi előadó, legjobb együttes, legjobb új előadó és a legjobb videoklip kategóriában mérettetik meg magukat a jelöltek.

És ami legfontosabb: természetesen a jelöltek. Lássuk őket!

A legjobb férfi előadó

Ákos
Fekete Dávid
Király Viktor
LL Junior
SP

A legjobb női előadó

Barbee
Bartók Eszter
Hien
Lola
Noémi Virág

A legjobb új előadó

Adri
BNF
InterYou
Mon Cheri
Stereo 2.0

A legjobb együttes

Anti Fitness Club
BNF
IdiotSide
Josh és Jutta
Unique

A legjobb videoklip

Hien – Túl szép (rendező: Bajkov Valentin, Nánási Pál)
Noémi Virág – Melletted ébredek (rendező: Dömök Gábor)
SP – Kép maradsz (rendező: Éder Krisztián, Derzsy András)
Symbien feat. Lola – Callin’ (rendező: Sztevanovity Krisztián)
Zséda – Ajtók mögött (rendező: Tóth Gergely)

A Viva Comet díjátadóra június 17-én a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban kerül majd sor, amit természetesen a csatorna élőben közvetít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)