Hirdetés

Július 17-én jön a Modern Warfare 3 következő csomagja

|

Közel 5 nap múlva érkezik egy újabb tartalmi frissítés a CoD: MW3-hoz, ami három új pályát és egy új küldetést hoz.

Hirdetés

Az Activision először kizárólag az Xbox 360 tulajdonosoknak teszi elérhetővé az egyelőre névtelen pakkot, és közülük is csak az Elite Premium tagok fogják tudni letölteni.

Modern Warfare 3 hivatalos honlapján található információk szerint összesen négy új pályán próbálhatjuk ki magunkat, ezek közül három a kompetitív többjátékos módokhoz, egy pedig a Special Ops-hoz készült. A Decommission egy óceánjáró-temetőbe kalauzolja el a játékosokat, az Offshore-ban egy a tengeren lévő olajfúró állomáson kell aratnunk, a Terminal pedig egy orosz reptéren játszódik, ami sokaknak ismerős lehet. A Special Ops-t erősítő pálya a Vertigo névre hallgat, itt az Oasis hotel tetejéről kell védekeznünk. Az Elite előfizetéssel nem rendelkező játékosok ingyenesen tölthetik le a Terminalt július 18-án, a többi pálya kiadásáról nincs infó. A PS3 Elite Premium felhasználók négy adagra számíthatnak július folyamán, melyek szintén hasonlóan lesznek elosztva (3-1 arányban).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)