Hirdetés

Júliusban versenyzünk, repülünk, de főleg pihenünk

|

Annak ellenére, hogy sok, korábbra tervezett játék megjelenése csúszott júliusra, nem leszünk elárasztva újdonságokkal.

Hirdetés

2021. júliusi videojáték megjelenések 3-4. hét

Where the Heart Leads - július 13. - PlayStation 4, PlayStation 5

Az Armature játékának középpontjában egy apa és fia áll, akik a család kutyáját akarják megmenteni, de véletlenül egy időutazós kalandban találják magukat. A múltban, a jelenben és a jövőben is rengeteg fontos döntést kell meghoznunk, hogy megváltoztassuk a főszereplő életét.

Hirdetés

Space Jam: A New Legacy - The Game - július 15. - Xbox One, Xbox Series X|S

Teljesen váratlanul jelentették be, hogy a Space Jam folytatását játék is kíséri, mely július 1-től az Xbox Game Pass előfizetőinek, július 15-től pedig mindenki másnak is ingyenesen lesz elérhető Xboxokon. LeBron Jamest és más karaktereket irányítva kell majd szétvernünk az ellenfeleket; semmi extra, de aki a film bűvöletében van, az feltétlenül próbáljon rá.

F1 2021 - július 16. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Hosszú évek után immáron újra az Electronic Arts közreműködésével jelenik meg a Codemasters-féle Forma-1 játéksorozat új része, amiben ezúttal egy drámákkal teli sztori mód, egy kétfős karriermód és számos finomítás teszi még jobbá az élményt. Játszhatunk a 2021-es F1 szezon mind a tíz csapatában, vagy akár egy teljes szezont is teljesíthetünk Formula 2-ben, az igazi kihívásra vágyókat pedig az online módok várják. Kíváncsiak vagyunk, milyen történetet fognak összehozni, a korábbi próbálkozások nem voltak elég merészek.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - július 16. - Switch

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Zelda-sorozat, és erre természetesen a Nintendo is készült. Bár a Breath of the Wild folytatására 2022-ig kell várnunk, az év végén kapunk majd egy kvarcjátékot, júniusban pedig érkezik a Skyward Sword felturbózott kiadása. Az eredetileg Wii-re megjelent játékot többnyire változatlan játékmenettel, de megszépített látvánnyal játszhatjuk majd újra, és bár nem lesz kötelező, akár a régihez hasonló irányítást is választhatunk a Joy-Conoknak köszönhetően. 93 pontos Metacritic-átlaga is arról árulkodik, hogy ezt bizony mindenkinek érdemes kipróbálnia.

Cris Tales - július 20. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

Némi halogatás után júliusban már csak megjelenik a Cris Tales, ami a klasszikus JRPG-k előtt tiszteleg, de kellően egyedi is ahhoz, hogy ne hagyjuk ki. Egyszerre élhetjük át benne a múlt, a jelen és a jövő eseményeit, tetteink következményeit azonnal láthatjuk. Már megjelenése előtt is számos díjat kapott, könnyen lehet, hogy az év egyik legjobbja lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Warhammer 40,000: Battlesector - július 22. - PC

Ó, hát csak nem megint kapunk egy Warhammer játékot? Hát, de. A Black Lab Games körökre osztott stratégiai játékában a 41. millenium csatatereit járhatjuk, fejleszthetjük egységeinket, küzdhetünk a dicsőségért egy 20 küldetésből álló egyjátékos kampány vagy a Skirmish Mode során, illetve aszinkron többjátékos módokban barátaink ellen.

Orcs Must Die! 3 - július 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One

2020-ban már megjelent az Orcs Must Die! 3, de több mint egy éven át csak azok játszhattak vele, akik hajlandóak voltak a Google Stadiát elindítani. A játékmenet hasonló az elődökéhez, részben tower defense, részben akció, a sztori mellett pedig egy végtelenített és egy hetente más kihívásokat kínáló mód is elérhető. Érdemes egy baráttal összeállni, és kooperatívan játszani.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)