Hirdetés

Jump Force - az átvezető jeleneteken röhög az internet

|

A Bandai Namco nem fordított rá túl sok erőforrást, hogy a Jump Force átvezető jelenetei ne nézzenek ki nevetségesen.

Hirdetés

Aki a minap belenézett a Jump Force első 25 percébe, az észrevehette, hogy a Bandai Namco verekedős játékának átvezető jelenetei meglehetősen fapadosra sikerültek, ami még a kiadó 2016-os címéhez, a Dragon Ball Xenoverse 2-höz képest is nagy visszalépést jelent.

Hirdetés

Bár a rajongók arra számítottak, hogy a nagy manga crossover sztorimódja remek pillanatokat tartogat majd a számukra, annyi bizonyossá vált a végigjátszás során, hogy a maradandó játékélményt nem az átvezető jelenetekben kell keresniük. A szereplők egyszerűen olyanok, mintha kötélen rángatott bábuk lennének minimális animációkkal, röhejes megvalósítással. Íme néhány példa:

Egy YouTuber volt olyan kedves és összefűzte mindet, nézzetek bele és sírjatok (a legelején lévő rövid intrótól vonatkoztassatok el, egyedül az néz ki pofásan):

Mi a véleményetek a látottakról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)