Hirdetés

Jump Force - a JoJo’s Bizarre Adventure két karaktere is csatlakozott

|

Két héttel a megjelenés előtt a Jump Force felhozatala még több szereplővel bővül.

Hirdetés

A Bandai Namco a szokásos módon, a Weekly Jump aktuális számában leplezte le a Jump Force következő karaktereit, akik egy újabb népszerű japán mangából/animéből érkeztek. 

Hirdetés

Mint ahogy a magazinból kiderült, a JoJo's Bizarre Adventure két kulcsfontosságú szereplője is csatlakozik a Jump Force felhozatalához, ők Jotaro Kujo és Dio Brando, akik a Stardust Crusaders fejezetben látott kinézetükkel kerülnek be a játékba. Amint megkapjuk a hozzájuk tartozó trailert, megmutatjuk, addig viszont marad az alábbi kép a Twitteren: 

Legutóbb két Naruto karakterről rántották le a leplet, most pedig a JoJo's Bizarre Adventure két fontos alakja csatlakozott, így összesen már 40 nevet számlál a Jump Force listája. Február 15-e nagy nap lesz az anime-rajongók számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)