Hirdetés

Jump Force - a sztorira és saját avatárunkra fókuszál az új trailer

|

A nagy shonen hősöket összerántó bunyós csodában saját karakterünket is megalkothatjuk majd.

Hirdetés

A Bandai Namco kiadott egy új Jump Force trailert, ami kicsit részletesebben mesél a játék történetéről, és a játékos szerepéről. A játékosok ugyanis saját avatárt készíthetnek majd, akivel a jól ismert hősök ikonikus mozdulatait is megtanulhatják.

Hirdetés

A sztori szerint a Jump világok és a való világ összekeveredtek, ami hatalmas káoszhoz vezetett. A Jumpból érkezett gonosztevők halomszámra termelik a hullákat, Director Glover pedig a további vérontás megakadályozására összeállította a Jump Force osztagot a Jump világok hőseiből. Itt jövünk majd mi a képbe, akik a valóság megmentőiként szintén becsatlakozunk a csatába.

A trailer egyébként még megerősítette, hogy Asta a Black Cloverből, Trunks a Dragon Ballból, Boa Hancock a One Piece-ből és Renji Abarai a Bleachből is csatlakoznak a csapathoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)