Hirdetés

Jump Force tesztek - nem váltotta meg a világot a mangákon átívelő bunyó

|

A legtöbb külföldi teszt szerint bizony a Jump Force messze nem tudott akkorát szólni, mint amit elvártak volna a stílus rajongói.

Hirdetés

A Jump Force ugyan csak a holnapi nap folyamán fog megjelenni, de egyes külföldi oldalakra már felkerült a játék tesztje. Ezek az írások azonban nem nagyon fognak mosolyt csalni a mang- és animerajongók arcára. 

Hirdetés

Jelenleg ugyanis a Jump Force Metascore-ja 62 ponton áll 12 kritika után (a PC-s és Xbox One-os kiadásokhoz még nem futott be annyi teszt, hogy átlagot lehessen számolni. A játékot eddig egyedül a PLAY! Zine értékelte 10-ből 7,7 pontra, ami egyben a Jump Force legmagasabb ezidáig kiosztott pontszáma és az egyetlen, ami a Metacritic rendszere szerint zöld, azaz pozitív kategóriába esik. A legrosszabb értékelést pedig egyébként a TheSixthAxis adta, náluk 10-ből mindössze 3 pontot ért a játék. A nagyobb külföldi oldalak pontozása így alakult:

CGMagazine - 5,5/10
Destructoid - 6/10
GameSpot - 7/10
IGN US - 7/10
Screen Rant - 3/5

Természetesen mi is pörgetjük már a játékot, hamarosan a mi tesztünkre is számíthattok. Kaci tegnap streamelte is a Jump Force-t, nézzétek újra az adást, ha esetleg lemaradtatok volna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)