Hirdetés

Júniusban jön az ATI Radeon 4800-as széria

|

Az AMD 4850-es grafikus kártyája június közepén, a következő-generációs sorozat többi tagja júliusban érkezik majd meg a piacra.

Hirdetés

Korábbi hírek szerint az AMD 4800-as grafikus kártya-szériája már májusban megjelent volna, azonban a sorozat első tagjai csak június közepén jelennek majd meg, a további modellek pedig várhatóan júliusban érkeznek.
A TG Daily információi szerint az első RV770-es chippel szerelt megjelenítő a 25. héten lesz elérhető (június 15-22.), ami már csak azért is érdekes, mert így biztosan az NVIDIA GT200-asa kerül előbb a piacra. Noha teljesítményben nagy harc lehet a két gyártó chipje között, a nagymértékben különböző árkategóriák miatt ezek összehasonlítása már nehézkesebb.

 

Az ATI Radeon 4800-as széria három változatot takar >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)