Hirdetés

Jurassic Park játékkollekció érkezik a franchise 30. születésnapjára

|

A retro címek és a dinoszauruszok rajongói már kezdhetik is a spórolást: a Limited Run Games valami nagyra készül.

Hirdetés

Ha szeretnéd belemélyeszteni a gyűjtői fogaidat valami különlegesbe, akkor a Limited Run Games ajánlatait mindig érdemes figyelned. Az alapvetően digitálisan megjelenő játékok korlátozott példányszámban elérhető fizikai változatainak terjesztője egy nagyon izgalmas bejelentéssel jelentkezett.

Nem cifrázták nagyon a dolgot, de azt elárulták, hogy egy Jurassic Park gyűjteménnyel készülnek. Az ígéreteik szerint a nyáron többet mesélnek majd a csomagról.

Hirdetés

A bejelentő tweetben láthatjuk az eredeti Jurassic Park játékot. ami NES-re, Super Nintendóra és GameBoyra készült, illetve a Jurassic Park 2: The Chaos Continuest, ami Super Nintendóra és GameBoyra jelent meg. Ezek a '90-es évek első felében futottak be, és a fotó alapján arra tippelnénk, hogy a fenti párost fogják újra kiadni majd valamikor az idei évben.

Egyelőre csak tippelgethetünk: kénytelenek leszünk megvárni a júniust az első komolyabb infókkal. Ettől függetlenül mi izgatottan várjuk, bármire is készülnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)