Hirdetés

Just Cause 2 - Demó a jövő héten

|

Alig kell párat aludni , és indulhatunk körbenézni Panau szigetére.

Hirdetés

A Just Cause első része nem lett valami nagy siker, pedig az alapötlet maximálisan jó volt, csak valahogy a kivitelezés sikeredett közepesre. Na de majd a Just Cause 2! Lesz itt kérem minden, ami szemnek, szájnak ingere, nem utolsó sorban egy demó.

A Just Cause 2 demó mintegy 35 négyzetmérföldnyi bepillantást enged Panau szigetére. Eme viszonylag nagy területen találhatunk városokat, repülőtereket, de akad itt egy kis sivatag is. Alkalmunk lesz kipróbálni szinte minden kaszkadőr trükköt, vezethetünk egy rakás járgányt, meg minden. A Just Cause 2 demó március 4-én válik elérhetővé PSN-en, Xbox Live-on, és Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)