Hirdetés

Just Cause 2 - Tízezer dolláros mutatvány

|

Egy amerikai srác hajmeresztő mutatvánnyal nyerte meg a Square Enix tízezer dolláros fődíját.

Hirdetés

Nem épp véresen komoly játék a Just Cause 2, de hát pont ezért szeretjük. A gigantikus játéktér, a multifunkcionális csáklya, a siklóernyő és a számtalan jármű őrültebbnél őrültebb mutatványok elvégzéséhez szolgáltat alapot.



Bár a Minnesota állambeli Saint Louis Parkban élő Daniel Steinberg trükkje nem a leglátványosabb, ami a Just Cause 2 Youtube-csatornáján szerepel, a mutatványhoz szükséges precizitás - átvezetni egy vadászgépet a kaszinó épületén - olyannyira lenyűgözte a Square Enix döntőbíráit, hogy kétség sem férhetett ahhoz, ki nyeri a tízezer dolláros díjat.



Mike Oldman közösségi menedzser a következőt nyilatkozta: "Láttam már nem egy lenyűgöző mutatványt a közösség tagjaitól a Just Cause 2 megjelenése óta, de ehhez foghatót még soha. Átrepülni egy kaszinón? Ez tökös dolog."





 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)