Hirdetés

Just Cause 3 - a multiplayer mod már majdnem kész

|

Nincs még egy hónapja, hogy megjelent a Just Cause 3, de a JC2-MP mögött álló csapat már videón mutatja meg, hogy állnak a harmadik rész multiplayer modjának készítésével.

Hirdetés

Az Avalanche Studios annak ellenére, hogy maga is támogatta a JC2-MP modot, és látta, milyen népszerű, a rendelkezésre álló idő alatt nem tudott többjátékos módot készíteni a Just Cause 3-hoz. 

Ezt inkább a modderekre bízták, akik nem okoztak csalódást. A JC2-MP mögött álló csapat közel egy hónappal a megjelenés utánmegoldotta, hogy a Just Cause 3 világában is több játékos lehessen jelen egyszerre. A projekt még messze nem végleges, de az elkövetkező hetekben folyamatosan tájékoztatnak minket az állapotáról. Az alábbi videóban autóversenyzést, együtt repülést, a végén pedig valami egészen bizarr dolgot láthatunk. 

Mivel most már tudjuk, hogy a modolás - elméletileg - konzolon sem megvalósíthattlan, reméljük, ebből nem csak a PC-seknek jut. Ha bármi érdekes fejlemény van, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)