Hirdetés

Just Cause 3 - 360 fokos VR alkalmazással még durvább

|

A Just Cause 3-hoz készült VR app 360 fokban mutatja be az Avalanche játékának világát, méghozzá a wingsuit felhasználásával.

Hirdetés

A Just Cause 3-ban a wingsuit segítségével madárként repülhetünk át a sziget fölött, de mi van akkor, ha ezt nem csak a játékban, hanem egy VR-alkalmazásnak köszönhetően iOS és Android eszközökön is megtapasztalhatjuk? 

A The Wingsuit Experience névre hallgató apphoz nem kell hozzá más, mint egy gyrometeres okostelefon, ezáltal átélhetünk egy egyedi, 360 fokos interaktív videoélményt. Ha viszont a Google Cardboarddal vagy valamely VR-szemüveggel használjuk, akkor az alkalmazás a virtuális valóság élményét nyújtja. Ami a megvalósítást illeti, a kamera szemszöge együtt mozog a felhasználó fejével, ezáltal olyan érzésünk lehet, mintha a saját wingsuitunkkal repülnénk a játék főhőse, Rico mögött. 

A Just Cause 3 megjelenése december elsején esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ezzel szemben a kísérőalkalmazása, a The Wingsuit Experience már teljesen ingyenesen letölthető az App Store-ról és a Google Play-ről. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)