Hirdetés

Just Cause 3 - gameplay videón a DLC-trilógia befejező része

|

A Just Cause 3 földről és levegőről szóló DLC-i mellé érkezik a harmadik, vízi rész, melyről 9 perces gameplay videót kaptunk a készítőktől.

Hirdetés

A Bavarium Sea Heist DLC mától elérhető, és külön vagy az Air, Land & Sea kiegészítő csomag részeként is beszerezhető. A korábbi részekhez hasonlóan ez is bővíteni fogja a Rico előtt álló lehetőségek tárházát, ezúttal a Medici vizeire koncentrálva.

"Az volt a célunk az Air, Land & Sea kiegészítő csomaggal, hogy teljesen megváltoztassuk annak módját, ahogy a játékosok megbirkóznak a feladatokkal, és ezt el is értük. Mindhárom csomag új eszközöket ad a játékosoknak, lehetővé teszik, hogy ezekkel kreatív és egyedi módokon okozzanak pusztítást, és ez biztosítja, hogy az új és a meglévő rajongók is több órányi új tartalmat kapjanak."

- nyilatkozta Marcus Andrews, a játék vezető tervezője.

A 9 perces gameplay videó alapján a DLC eseményei ezúttal az Eden vízi laboratóriuma, a Stingray körül forognak. Legfontosabb fegyverünk a Loochador nevű, hatalmas fegyverarzenállal ellátott hajónk, és az Eden Spark, a vállalat által fejlesztett titkos villámfegyver lesz.

A DLC-ben a fegyverek mellett új küldetések, helyek és kihívások is lesznek, az azonban, hogy ez végül hány órányi tartalmat jelent, az csak most derül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)