Hirdetés

Just Cause 3 helyett Project Mamba?

|

Az Avalanche Studios három év múlva dobja piacra titokzatos játékát PC-re és következő generációs konzolokra.

Hirdetés

A 2003-ban alapított stockholmi stúdió jó lóra tett Rico Rodriguez CIA ügynökkel, hiszen a 2006-ban debütált Just Cause bő egymillió példányban kelt el. Az ezt követő vadászos MMO-val nem váltották meg a világot, de a The Hunterrel debütált motorra épült a tavaly Just Cause 2, a stúdió eddigi legsikeresebb terméke. A játékból egyetlen hét alatt többet értékesítettek, mint elődjéből összesen.
A srácok idén összedobtak még egy felülnézetes autós-lövöldözős cuccot, de azért sejthettük, hogy a Renegade Ops mellett más is rotyog a boszorkánykonyhában.



Az Avalanche pillanatnyilag nem kevesebb, mint öt különböző projektet futtat párhuzamosan, amelyek közül elsőként az AionGuard-ot borító leplet rántották félre egy pillanatra, ami még 2009-ben került jégre két éves fejlesztés után. Az Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra szánt alkotás műfaját tekintve RPG és RTS keveréke, amit eredetileg első világháborús környezetbe helyeztek volna, ám az nem illett a kiadó profiljába, ezért sci-fire váltottak. Nem sokkal később fantasybe ültették át, mert a kiadó épp egy másik sci-fi játék szekerét tolta erőteljesen. Végül visszavásárolták a srácok a játék jogait, így most már számíthatunk arra, hogy valamikor az elkövetkező években csak megjelenik.



A második, ismeretlen műfajú projektet alig néhány órája jelentették be Project Mamba címmel. Ez lesz a nemrég megnyitott manhattani stúdió első terméke, ami legkorábban 2014-ben láthat napvilágot PC-re és következő generációs konzolokra.
A napokban felröppent Just Cause 3 fejlesztéssel kapcsolatos pletykát ugyan rövid úton cáfolták a svédek, egyáltalán nem zárható ki, hogy a fennmaradó három projekt valamelyike épp Rico Rodriguez következő kalandját takarja.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)