Hirdetés

Just Cause 3 - az új DLC rendhagyó előzetese tömény nosztalgia

|

Nagyjából mindenki tudja már, miről szól majd a Just Cause 3 Mech Land Assault DLC-je, de a kilencvenes évek rajzfilmjeit idéző trailerért nem tudunk haragudni a kiadóra.

Hirdetés

A Square Enix nagyjából mindent meg tett, hogy a rajongók figyelmét a Just Cause 3 második DLC-jére irányítsa, amiben a repkedés után földön járó mecheket irányíthatunk és zúzhatunk le, amihez egy különleges új fegyvert is kapunk.

Egy gameplay videó után egy launch trailer is érkezett a Mech Land Assault névre hallgató kalandhoz, de mivel eddig csak a Season Pass-tulajdonosok játszhattak a csomaggal, a második megjelenéshez még egy kedvcsináló készült. A kézzel rajzolt animációs filmeket idéző trailert látva pedig egyből olyan hangulatom lett, mintha megint általános iskolásként néznék egy szombat délelőtti sorozatot, de sajnos ennek a videónak elég hamar vége lett és Rico nem, csak a DLC-ben is játszható mech szerepel benne.

Hátra van még egyébként a Just Cause 3 harmadik DLC-jének kiadása, aminek címéből (Bavarium Sea Heist) kiderül, hogy az elemek körét bezárva ezúttal a vízen kerülünk majd valamilyen kalamajkába. Sok mást nem tudunk erről a pakkról, csak annyit, hogy még a nyáron megérkezik.

Nektek bejöttek az eddigi Just Cause 3 DLC-k?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)