Hirdetés

Just Cause 3 - ilyen a multiplayer mod működés közben

|

Jól halad a Just Cause 3 rajongói multiplayer módjának fejlesztése, már videón is megnézhetjük akció közben.

Hirdetés

A Just Cause második része már önmagában is zseniális játék volt, viszont a rajongói multiplayer mod volt az, ami végül kihozta a maximumot a játékból. Ezek után adja magát, hogy a Just Cause 3 is hasonló bánásmódban részesüljön, a fanok pedig már gőzerővel dolgoznak a játék többjátékos módján.

A Nanos nevű modder csapat már nyakig benne van a mod fejlesztésében, most pedig egy videót is megosztottak arról, hogy hol tartanak. Még van mit csiszolni rajta, de a videókon látható felvételek már most is nagyon ígéretesek.

A fejlesztők egyébként egy blogbejegyzésben azt írták, hogy már lassan játszható állapotba kerül a várva várt mod: "Rengeteg bugot javítottunk ki az utóbbi időben és egyre kevesebb a fagyás. Nemrég sikerült egy órán keresztül játszanunk anélkül, hogy lefagyott volna a játék, ami a fejlesztés jelenlegi fázisában nagyon jó jel."

A srácok egyébként még idén szeretnék közzétenni a modot, mi pedig kíváncsian várjuk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)