Hirdetés

Just Cause 3 - már készül a javítás, de nem tudni, mikor jön

|

A Square Enix és az Avalanche igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy próbálják minél előbb javítani a Just Cause 3 problémáin, de egyelőre nem tudják, mikor érkezhet a következő patch.

Hirdetés

Bár a Just Cause 3 egészen jól teljesített a teszteken, sokan nem tudják felhőtlenül élvezni a játékot a főleg Xbox One-on és PC-n megjelenő, teljesítménnyel kapcsolatos problémák miatt. A hosszú töltési idők és az alacsony frame rate a kiadó és a fejlesztők szemét is szúrja, így már dolgoznak a megoldáson.

Erről egy közleményben értesítették a játékosokat, ám itt egyelőre nem tudtak információkkal szolgálni arról, mikor is jöhet a várva várt patch. A közlemény tanulsága szerint az Avalanche egyelőre a beérkező adatokat értékeli ki - ezért is kérik, hogy mindenki jelezze, ha valamilyen problémája van -, ezt követi majd csak a problémák reprodukálása és javítása. Addig is a PC-s játékosoknak azt javasolják, nézzenek körbe a Just Cause 3 Steames fórumain, ahol több problémára találhatnak lehetséges, vagy bizonyítottan működő megoldást (utóbbiakat a fórum tetejére tűzték).

Vannak persze, akiket ez sem igazán nyugtat meg, bár mivel ezúttal közel sem érinti a játékosok akkora százalékát a rossz teljesítmény, mint például a Batman: Arkham Knightnál, nem mindenki ütlegeli verbálisan a fejlesztőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)