Hirdetés

Just Cause 4 - Rico riválisára fókuszál az új előzetes

|

Gabriela Morales igazán kemény ellenfélnek tűnik, nem véletlen vezető pont ő a Black Hand szervezetet.

Hirdetés

Solis egy fiktív dél-amerikai ország, itt játszódik majd a negyedik Just Cause epizód. Az országban a Black Hand nevezetű privát hadsereg próbál borsot törni az Egyesült Államok és főhősünk, Rico orra alá. Ezt a bandát vezeti majd Gabriela Morales.

Hirdetés

A Just Cause 4 újdonságairól már sokat mesélt nekünk az Avalanche Studios, a sztorit és az ellenfeleket viszont eddig csupán felületesen érintettük. Ezen kíván változtatni az új előzetes, ami Gabriela Moralesre, a Black Hand parancsnokára koncentrál. A jelek szerint a hölgy cseppet sem szívbajos, Ricónak pedig egyedül esélye sem lenne a nő ellen, ezért neki is egy saját sereget kell toboroznia - ez a vonal lesz majd hangsúlyos a játék kampányában. 

A Just Cause 4 2018. december 4-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)