Hirdetés

Just Cause 4 - a kedvenc easter eggünk megnehezíti a mászást

|

A Just Cause 4-ben van egy easter egg, ami könnyeket csalt a szemünkbe. Hogy a fájdalomtól vagy a boldogságtól, azt még nem döntöttük el.

Hirdetés

A Just Cause 4 sztárja, Rico Rodriguez viszonylag lazán megmászik bármit, köszönhetően a grappling hooknak. Egy csodálatos easter egg azonban nagyot változtat ezen. Amint megtaláljátok a baljós üstöt és a mellétámasztott kalapácsot egy ismerős hang csendül fel.

Hirdetés

A Just Casue 4-ből ekkor hirtelen Getting Over It With Bennet Foddy lesz, és aki abban reménykedett hogy a filozófiai idézeteket skandáló Foddy legalább kimaradt belőle, az tévedett. Bizony mindnyájunk szeretve gyűlölt narrátora itt van, és pont akkora rohadék, mint amilyen a Getting Over Itben volt.

Aki valahogy lemaradt volna a Getting Over It című csodán, azoknak elmeséljük, hogy ez egy brutálisan nehéz ügyességi játék. A cél benne az, hogy a játékos egy üstben rekedt emberrel, annak kalapácsát mozgatva másszon fel egy akadálypályán. Aki esetleg ezt a nem mindennapi élményt pont a Just Cause 4-ben szeretné átélni, az a videóban megtalálja az easter egghez vezető térképet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)