Hirdetés

Just Dance Kids 2014 - a születésnapi zsúrok új szenzációja

|

Hamarosan már nem csak a felnőttek szórakozása lesz a Just Dance - a Ubisoft bejelentette a széria kimondottan gyerekeknek szánt epizódját.

Hirdetés

Már 10-15 évvel ezelőtt is mások voltak a szülinapi bulik, mint régebben: a gyerekek gyorsétteremben ünnepeltek, vagy épp Heroes 3-ban próbálták elkenni egymás száját. Fiatalok voltunk és bohók...

Most viszont nem kell anyukának a kert végéből összeszedni a macskát a farkánál fogva pörgető Pistikét, miközben arra figyel, hogy Józsika ne gyújtsa fel Panka hajáta tortára helyezett gyertyák meggyújtásához előkészített gyufával. Egy jó partihoz elég egy nappali egy Xbox 360 Kinecttel (vagy Wii-vel, esetleg Wii U-val), és a Just Dance Kids 2014, ami október 25-én jelenik meg Európa-szerte. A játékban több, mint 30 szám található (a lista egy részét a trailer alatt találjátok), és természetesen nem marahatott ki belőle a saját klip és koreográfia készítésének lehetőségét kínáló, Kinect-exkluzív Just Create mód, a Wii U-s Dance Director, melyben egy játékos a GamePaden keresztül küldi a többieknek a táncmozdulatokat, valamint a Parents Corner, ahol a szülők még akár azt is megtekinthetik, csemetéjük mennyi kalóriát égetett el egy-egy remekül koordinált ugrándozás során. Hogy képet kapjatok arról, miben lesz ez más, mint a Just Dance 2014, nézzétek meg a trailert. 

És az eddig bejelentett dalok listája:

Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene

Give Your Heart A Break – Demi Lovato

We Go Well Together – Goldheart

One Thing – One Direction

Put Your Hearts Up – Ariana Grande

Make It Shine (Victorious Theme) – Victorious Cast featuring Victoria Justice

Ready or Not – Bridgit Mendler

Get Ready to Wiggle – The Wiggles

The Freeze Game – Yo Gabba Gabba

7 8 9

Day O (The Banana Boat Song)

Do You Love Me (Now That I Can Dance)

Fireflies

Footloose

Get Down on It

Hit Me With Your Best Shot

I Like To Move It

Magic Carpet Ride

Problem (Monster Remix)

Shout

Fraggle Rock (Opening and Closing Theme)

The Hustle

The Tiki Tiki Tiki Room

Walking On Sunshine

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)