Hirdetés

Just Dance - több, mint négy millió!

|

Lehet nem szeretni, de a számok attól még hatalmas sikert mutatnak.

Hirdetés

S az üzleti életben legfőképp a számok számítanak, főleg a bevételi oldalon.

Tegnap San Franciscoban, egy médiaeseményen az Ubisoft bejelentette, hogy a Just Dance nevű játékukból immáron több, mint négy millió példányt adtak el. Úgy érzik, hogy a "tánc kategória" robbanás előtt áll, így katalizálva a Just Dance 2 eljövendő sikerét bejelentettek egy Katy Perry DLC-t, amely már a Just Dance 2 indulásakor elérhető lesz.

"Az első Rayman Raving Rabbidsban voltak táncolós mini-játékok.És alig négy év múlva...hogy azt mondtuk, csináljunk egy táncolos játékot és bumm! Eladtunk 4,3 millió példányt a játékból" - mondta Laurent Detoc az Ubisoft észak-amerikai elnöke.

"Ez a 'tánc kategória' robanás előtt áll. Nem tudjuk mekkora lesz...Szerintünk sokkal nagyobb, mint amire most bárki gondol" - tette hozzá  marketing alelnök Tony Key - "A Just Dance 2 mellett még a Michael Jackson: The Experiencet is megjelentetjük majd Wiire. Amennyiben ez a kategória tényleg robban, akkor miénk lesz a két legjobb cím."

Key elmondta, hogy a Just Dance volt az első eset, amikor a cég 12-19 éves hölgyek számára készített játékot - s most, a Just Dance Kids megjelentetésével tovább szeretnék bővíteni a piacot.

"A szülők  mindig valami egészséges szórakozást keresnek gyermekeiknek - mi pedig igyekszünk ezt nekik megadni. Sok 'nem hagyományos' célközönségünk van, akiket megcélzunk az évben az ünnepekkor. Nem tudjuk mekkoa siker lesz, de a zsigereinkben érezzük, hogy be fog jönni - ezért is invesztálunk bele ennyit." - tette hozzá Tony Key

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)