Hirdetés

J&W Mini-ITX alaplap, egyedi építésű gépházban

|

Nick Falzone legújabb, meghökkentő munkájában egy J&W MINIX780G Mini-ITX alaplap is helyet kapott.

Hirdetés

A J&W 780G-s alaplapja közel egy hónapja érkezett meg hazánkba, ekkor készítettünk is egy összefoglalót a termékről. December közepén a J&W produktumát már egy profi modder munkájában láthattuk viszont, aki nem más, mint Nick Falzone, akinek több neves alkotása is megtekinthető saját honlapján. A legújabb gépház követi az eddigi letisztult, megfontolt formavilágot. A kettős tagolás és a színválasztás kellő kontrasztot teremt, melyet a kék fényben úszó egyszerű mintázat tesz dinamikussá.

finalw05s.jpg
 
finalw08s.jpg

A PC főbb hardverei, így a J&W MINIX alaplapja is a függőlegesen elhelyezkedő részben kaptak helyet, mely fém és plexi kombinációja. Ezt veszi körbe a fából készült borítás, mely a fekete, a nyersfa és a kék színeket viseli magán. Az alsó traktusban kaptak helyet a kiegészítő alkatrészek: tápegység, merevlemezek és az optikai meghajtó. Ennek burkolata fordított arányban lett színezve, mint a felső burkolat, tehát kevesebb fekete és több nyersfa. A kék mintázat itt is végigfut, megteremtve a kellő dinamizmust.

finalw03s.jpg
 
finalw09s.jpg

Nick Falzone részéről kitűnő választás volt az 780G-s J&W alaplap, hiszen erre a termékre pontosan illik a kicsi a bors, de erős közmondás. A chipset ugyanis tényleg egy kifejezetten jól megtervezett és integrált méretéhez képest erős darab, amit ráadásul a J&W kitűnő érzékkel helyezett egy megfelelő NYÁK-ra és kitűnő körítésbe.

A MINIX780G Mini-ITX alaplapról a fentebb említett hírünkben olvashattok még több információt. A J&W termékeit hazánkban a Mercury Impex forgalmazza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)