Hirdetés

J&W Minix M1000 netbook SSD-vel - meg is nyerheted

|

Bő egy héttel karácsony előtt új körhöz érkezett a Digistreet Computer nyereményjátéka. Ezúttal egy netbookot sorsolnak ki, csak egy kérdésre kell helyesen válaszolni.

Hirdetés

Aki netán elfelejtette volna, ma éjfélkor lezárul a Novatron NTR-S20 HD médialejátszóval kapcsolatos nyereményjáték, ami a Digistreet Facebook oldalán érhető el. A részvételhez csupán egy könnyű kérdésre kell válaszolni, tehát még most nem késő bekerülni a potenciális tulajdonosok közé. Ezúttal is csak egy nyerhet, ezért a karácsonyi nyereményjátéknak még korántsincs vége. 

Holnaptól indul az új kör, amely a J&W Minix M1000 netbook körül forog! Erről a kis apróságról már olvashattatok itt a GameStar Online-on, annak idején még Matteo írt egy velős cikket az Intel Atom processzorral szerelt netbookról. Nos, akár azt is mondhatnánk, hogy majdnem ugyanazt lehet megnyerni most is, ám ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a kisorsolandó Minix minden téren jobb, mint elődje. Kezdve azzal, hogy ebben már az N455-ös típusú processzor üzemel, illetve nemcsak merevlemezzel, hanem  SSD-meghajtóval is megvásárolható. Az utóbbi igazi kuriózumnak számít a netbookok piacán, és bár a nyereménygép kapcsán csak 16 GB-os kapacitásról beszélhetünk, a meghajtó fajtája miatt az operációs rendszer szintjén is meglepően fürge a Minix. Mi magunk nem haboznánk sokat, és egy Ubuntu Linuxot telepítenénk rá, amely bőségesen elegendő szolgáltatással bír azok számára, akik a netbookot valóban arra használják, amire a gyártók kitalálták.

Ha neked is szükséged lenne egy mindössze 1 kg tömegű J&W Minix netbookra, akkor nem kell mást tenned, mint hogy látogass el a Digistreet Facebook oldalára, és a gépről szóló bejegyzésben található kérdésre válaszolj helyesen a kommentek között (mindenképpen várd meg, amíg megjelenik a játékról szóló bejegyzés, addig felesleges üresen teleírni az üzenőfalat)! Most is segítünk, és eláruljuk előre a kérdést: 

Milyen háttértár-típusokkal szerelik a J&W Minix netbookokat?

Figyelem, ez a forduló december 23. éjfélig tart, egészen addig bátran lehet kommentelni a helyes választ! Ha pedig valaki élőben is megtekintené a netbookot, jól öltözzön fel, és vegye célba az Újpest-Központ metróállomás közelében található Digistreet Computer boltot.

Digistreet Computer
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 51-53.
Tel.: +36203249434
Honlap: http://digistreet.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)