Hirdetés

Kalandjáték a mesés Indiából - itt a demó

|

Játékos pályafutásom alatt még soha nem futottam bele indiai kalandjátékba, itt az ideje, hogy ez is megtörténjen.

Hirdetés

Egészen pontosan tegnap jelent meg a Pahelika: Revelations című kalandjáték, amit szorgos indiai fejlesztők hoztak létre két év kemény munkával.

A 2009-ben alakult fejlesztőcsapat (Ironcode Gaming) India egyik legnépszerűbb fejlesztője és kiadója egyben, legalábbis a casual játékok területén. A Pahelika klasszikus állóképes kalandjáték, megspékelve ördögi, indiai elméken szocializálódott fejtörőkkel. A stílus a nyugati játékosok között már olyan 20 éve jobblétre szenderült, de elképzelhetőnek tartom, hogy Indiában még mindig nagy siker.

A jó hír az, hogy nem kell látatlanba kiperkálnunk 3500 forintot a teljes játékért, okosabb ha előbb kipróbáljuk az ingyenesen letölthető demót és eldöntjük megér e ennyi pénzt egy kis nosztalgia. A demó letölthető innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)