Hirdetés

Back in Time - félórányi kaland a múltban

|

A fejtörőkkel és csapdákkal tarkított kalandjátékok sorát bővíti legújabb flash játékunk, amely fél órányi remek szórakozást ígér a stílus kedvelőinek.

Hirdetés

A sztori szerint Dr. Bill E. Robinson elkészítette a világ első időgépét, amelyet csupán be szeretett volna mutatni egy videón keresztül, ám egy váratlan esemény következtében visszautazik a középkorba és csakis akkor juthat haza, ha keres valami megoldást arra, hogy árammal lássa el a gépet. Nem egyszerű a helyzet, de annál szórakoztatóbb a megoldás megtalálása!

A Back in Time nevű kalandjáték nem túl hosszú, így az is bátran végigjátszhatja, akinek csupán egy szabad órája van. A játékmenet során különböző tárgyakat kell gyűjtenünk és kombinálnunk a különböző helyszíneket bejárva (aki esetleg elakadna, van végigjátszás is hozzá). Akadnak csapdák is, így érdemes mindig meggondolni a következő lépésünket, de a The End felirat veszélye szerencsére nem fenyeget. Ha kedvelitek a könnyed kikapcsolódást, akkor aktuális flash címünk remek választásnak bizonyul, a Játéközönön a helye:

Back in Time játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató alkotásokat, oszd meg velünk is őket a Játéközönön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)