Hirdetés

Kalandozzon Ön is a Far Cry 3 szigetén!

|

Élőszereplős videó érkezett a játékról, melyből kiderül: vigyázzunk, ha a Ubisoft-nál teszünk látogatást...

Hirdetés

A Far Cry 3 gépigénye pár napja már nem titok többé, most viszont egy élőszereplős kisfilm látott napvilágot, melyben megcsodálhatjuk a trópusi táj szépségeit - és veszélyeit.

Íme:

Tanulság: ne vegyünk fel idegen zsákokat a fejünkre, mert durvábbakat haluzhatunk, mint Madárijesztő a Batman: Kezdődik!-ben. Mindenesetre, ha én lettem volna a srác helyében, valószínűleg rögtön kinyírnak, vagy az ugrást számítom el és a sziklákra érkezek...

Maradjunk hát meg a PC, PlayStation 3 és Xbox 360 verzióknál, melyek november 29-én jelennek meg kis hazánkban, és a legnagyobb veszélyt az jelentheti bennük, hogy túl jól érezzük majd magunkat.

Apropó megjelenés: akik nálunk rendelik elő a játék PC-s verzióját (8990Ft + 990Ft szállítási költség), azok nem csak két plussz küldetéssel és egy exkluzív fegyverrel gazdagodhatnak, hanem a készlet erejéig sörnyitó alakú pendrive-val, és a Hunter című DLC csomaggal is. (Nekem pendrive alakú sörnyitó kéne, de lássuk be, ez sem néz ki rosszul.)

Ne felejtsétek: a rendelés elő, a Far Cry 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)