Hirdetés

Kalóz Windowshoz nincs frissítés

|

A Microsoft bejelentette, hogy 2005. július 26-tól új szakaszba lép az "Eredeti Windows - Valódi Előny" (Windows Genuine Advantage) program, és kezdetét veszi a kezdeményezés 1.0 verziójának működése. A program célja, hogy visszaszorítsa az illegális szoftverhasználatot. A kezdeményezés keretében a Microsoft Letöltő Központ ellenőrzi a felhasználó szoftverének eredetiségét. A tesztelésen túljutott jogtiszta Windows-t használók számára a Microsoft ingyenes hozzáférést biztosít különböző népszerű programokhoz, és további előnyökhöz juttatja az egyéni és vállalati felhasználókat. Ha érdekelnek a további részletek, klikk ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)