Hirdetés

Kalózcsapdával próbálkozott az MPAA

|

Az MPAA új módszerrel próbálta meg lefülelni azokat a gyanútlan netezőket, akik szívesen töltenek le a netről illegális filmeket.

Hirdetés

Új módszerrel próbálkozott nemrég a MediaDefender Inc, a „kalózkodásellenes megoldások vezető gyártója". Az MPAA partnercégének új videokalóz-fogó oldala, a MiiVi.com „rendes" kalóz-site-nak tűnt, ahova mindenki felpakolhatta, illetve letölthette a keresett filmeket, legyen az kamerás felvétel, vagy DVD-rip. Hogy a gyanútlan kalózok, sőt a még gyanútlanabb, potya filmre vágyó filmrajongók ne fogjanak gyanút, még a Batman visszatér c. filmet is kirakták mint első letöltést.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)