Hirdetés

Kalózokat is hoz az Anthem 2.0

|

A BioWare Austin vezetője két képen mutatta meg az Anthem vadonatúj frakcióját.

Hirdetés

Valószínűleg még nagyon sokáig nem készül el a BioWare játékának teljes átdolgozása, amit a csapat Anthem 2.0 néven emleget, de időnként jelezni fogják, hol tart épp a fejlesztés. Nem aprózzák el, ami abból is jól látszik, hogy egy teljesen új frakcióval bővül ellenfeleink listája: jönnek a kalózok.

Hirdetés

Christian Dailey, a BioWare Austin fejese tette ki az alábbi képeket, amelyek a Pirates of Blood Wind csoportosulás egy tagját és bázisát ábrázolják. A Grenadier nevéhez hűen egy gránátvetőt tart az egyik kezében, de jó kalóz lévén kardját sem hagyta otthon. Nagyon sejtelmes a hegyoldal, amihez felhúzták központjukat új ellenlábasaink.

Közben persze a matchmakinget és a Stronghold küldetéseket is jobbá teszik, valamint további új területeken is dolgoznak. Muszáj lesz mindent beleadniuk, ha a játékosok tiszteletét vissza akarják nyerni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)