Hirdetés

Kalózos battle royale módot hozott a World of Warcraft új frissítése

|

A Blizzard egy ideje már ígérgetett egy kalózos kalandot, de ami tegnap érkezett, arra senki sem volt felkészülve.

Hirdetés

A World of Warcraft 2024-es ütemtervén szerepelt egy fekete kis zászlócska a 10.2.6-os frissítésnél. A Blizzard szokásaitól eltérően teljesen eltitkolta, hogy mi rejlik a verziószám mögött, és egészen tegnap délutánig nem tudhattuk, hogy mi vár ránk.

Ahogy közeledett az amerikai megjelenés, úgy érkeztek az infók, majd kiderült: a 10.2.6 nem más, mint a World of Warcraft: Plunderstorm, egy különálló, kalózos témájú battle royale játékmód.

Azeroth hősei összeállhatnak a világ kalózaival, hogy aranyat zsákmányolhassanak az Arathi Highlands megannyi kincsestárából. Ebben minket az az 59 másik kalóz próbál majd megakadályozni, akiket különböző varázslatok segítségével gyűrhetünk le.

Hirdetés

A tárgyakat és varázskönyveket a pályán elszórva, ládákban vagy szörnyek hulláin fogjuk megtalálni. Egy-egy meccs során folyamatosan szinteződünk, ahogy a semleges lényeket vagy az ellenfeleinket gyilkoljuk.

A Plunderstorm egy teljesen különálló élmény, amit a modern kliens karakterválasztójából érhetünk el. Ettől függetlenül járnak jutalmak a jó teljesítményért: kalózos szerelések, cuki kisállatok, papagáj hátasok és egyebek várnak ránk, amiket a szokásos karaktereinkre aggathatunk.

A WoW-os battle royale láthatóan sokat merített a Spellbreak stílusából. A varázslós BR már csődöt mondott, de a csapat fejlesztőit pár éve felmarkolta a Blizzard, így nem nehéz látni, hogy honnan jött az ötlet. A Plunderstormot a következő 6 hétben érhetitek majd el, utána pedig ki fog kerülni a játékból. A fejlesztők jelezték, hogy később még visszatérhet a buli, de érdemes lesz most kiélvezni azt, ha van rá lehetőségetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)