Hirdetés

Kapaszkodjatok meg: idén is lesz új Call of Duty

|

Valószínűleg lövöldözni is lehet majd benne.

Hirdetés

A legelső Call of Duty még 2003-ban debütált, és bizony 2005 óta minden egyes évben bővült legalább egy új résszel az Activision szériája, de ez a stratégia nem is túl meglepő annak fényében, hogy a játékosok népes táborának kritikái ellenére továbbra is remekül teljesít pénzügyileg a franchise.

A sorozat legújabb része a tavaly megjelent Black Ops Cold War, ami miatt a 2019-es Modern Warfare-hoz megjelent Warzone is kibővült időközben, de a rajongók már elkezdhetnek felkészülni a folytatásra.

Hirdetés

Az Activision egy befektetőinek tartott tájékoztatón ugyanis megerősített, hogy a kiadó készül egy erős prémium megjelenéssel 2021 utolsó negyedévére, ráadásul Dennis Durkin, a vállalat pénzügyi igazgatójának szavai alapján a jelenlegi Call of Duty-közösséget is átterelik majd ebbe a játékba. Ezek alapján szinte teljesen egyértelműnek tűnik, hogy idén is új résszel fog bővülni a sorozat, ami valószínűleg keveseket lep meg azok közül, akik az elmúlt 15 évet nem egy CoD-mentes barlangban töltötték.

Titeket mennyire mozgat meg még a Call of Duty széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)