Hirdetés

Kaphattunk volna egy Batman: Arkham-szerű Power Rangers játékot, de az élet kegyetlen

|

A Power Rangers franchise egykori menedzsere mesélt az elkaszált projektről.

Hirdetés

A '90-es években megszületett Power Rangers franchise máig aktív, képregények, játékok készülnek, valamint formálódik egy újabb reboot, miután a 2017-es film minden szempontból óriásit bukott. Mindet odaadnánk, ha a 2016-ban kitalált, de még korai fázisban elkaszált Project Nomad megjelenhetne cserébe.

Jason Bischoff, a Funko igazgatója és a Power Rangers franchise korábbi felelőse most Twitteren mesélt a játékról, ami sajnos nem valósulhatott meg.

Hirdetés

Csapatával azon dolgozott, hogy egy nyílt világú, kooperatív játékot találjon ki, amiben a franchise jellegzetes elemei megjelenhetnek.

"Lényegében ez lett volna az »Arkham Rangers«... vagy a Gotham Knights 5 évvel annak bejelentése előtt."

Sajnos amikor az elhatározás jött, sem kapacitás, sem költségkeret nem állt rendelkezésre, de arra engedélyt kapott, hogy ezek nélkül ötleteljen. Régi barátai segítségével összeállított koncepciókat, viszont a projekt sajnos ennél tovább nem jutott.

Mi szívesen látnánk azért valami hasonlót. Nektek hogy tetszenek a látványtervek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)