Hirdetés

Karácsonyi ajándék pilótáknak - potom 12 millióért

|

Akinél a pénz nem számít, az bátran meglepheti hobbi pilóta ismerőseit egy OVO-4 Home Flight Simulator rendszerrel karácsonyra.

Hirdetés

Jódolgukban egyesek már nem nagyon tudják mire költeni a pénzüket, a hobbipilóták álmának számító tojás alakú kapszula is ebbe a kategóriába tartozik.

Ilyen játékszerről álmodik minden egyes karosszék pilóta, egy külön kis zárt világ, ahol egyedül élvezheti a virtuális repülés izgalmait (mondjuk egy 10 órás Budapest-New York repülés alatt sok izgalmas dolog nem történik, de ez már egy másik történet). Három 24 colos monitor gondoskodik a panorámakilátásról, a beépített hangszórók meg a megfelelő hangeffektekről. Ez azonban nem minden: egy hidraulikus rendszer tökéletesen szimulálja az emelkedést, a leborításokat, a fordulást, a gyorsítást és a lassítást. Akinek ez még nem lenne elég az bekapcsolhatja a rendszer vibrációs funkcióit is, melyek remekül szimulálják a légörvények által keltett turbulenciát. Még arra is ügyeltek a mérnökök, hogy a beépített fényrendszer megfelelően szimulálja a nappal és éjszakák változásait.

A játékszerhez természetesen tartozik egy teljes vezérlőrendszer is, mely szinte tökéletesen megegyezik egy igazi repülőgép irányítópultjával (mondjuk ennyi pénzért már illik is). A Microsft Flight Simulator X fut szoftverként a szimulátorban, de nem lennék meglepve, ha más programokat is feltölthetnénk rá.

Innen már csak egy lépés a Csillagok Háborúja rajongók nagy álma, a TIE Advanced vadász pilótafülkéje, melyben a „mocskos” Lázadók vadászait robbanthatjuk darabokra. De szép is lenne...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)