Hirdetés

Karácsonyi ajándéktipp - Aranyozott Wii

|

Akit nagyon felvet a pénz, és még játszani is szeret, íme az ideális karácsonyi ajándék.

Hirdetés

A gazdasági válság lecsengőben lehet, vagy csak van olyan réteg, amelyet nem érint, hiszen ki fizetne 483,883 dollárt egy konzolért, ha mindenki tönkrement volna. Márpedig a cucc létezik, igaz csak három példányban, aki akarja meg is veheti.

A Wii Supreme 2,55 gramm 22 karátos arannyal van bevonva, és az előlapon található gombok összes 19,5 karátnyi gyémántként jelennek meg rajta. Mindezek ellenére megvásárlása nem ajánlott, mert a Kotaku kiszámolta, hogy a sok cicoma nagyjából 200,000 dolcsiból kijön, a többi már az alkotó haszna. Persze díjazni kell a művészt is, de nem tudom megérdemel-e ennyit az alkotó. Mondjuk az is kétséges, hogy 200,000 dollárért tülekednének érte...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)